logo-snn


Totalkredit

logo-slider

Totalfinansiering i samarbejde med Totalkredit

I samarbejde med Totalkredit tilbyder Sparekassen totalfinansiering af fast ejendom. Det er vores opgave gennem seriøs, kompetent og nærværende rådgivning at vejlede og guide jer sikkert igennem det store udvalg af forskellige låntyper, så I når frem til det lån, der passer til jeres økonomi og livsfase.  


illus_totolkredit_energiberegner

Sådan laver du energirenovering af dit hus


Har du købt et nyt hus? Skal du bygge til? Eller planlægger du at renovere dit hjem? Så er det måske oplagt for dig at lave en energirenovering, som både kan mindske dit årlige energiforbrug og din CO2-udledning. 


Det kan være alt fra forbedring af dit indeklima eller omstilling til grøn energi til at få udskiftet oliefyret i kælderen til en mere energivenlig varmekilde. Med en energiberegning får du en liste over forskellige muligheder for energirenovering, du kan lave i netop dit hjem. 


Hvis du endnu ikke har lavet en energiberegning, så besøg Energiberegneren og få en vejledende beregning på, hvor meget du kan spare.


Prøv energiberegneren >>>


totalkredit_FastrentePlus_Top001

30 år uden afdrag med Fastrente+

Med Fastrente+ får du mulighed for 30 års afdragsfrihed og tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid.


fastrente+ >>>


Se filmene fra Totalkredit

Få mere at vide om realkreditlån, om fast- og variabel rente, afdrag eller afdragsfrit lån, bidragssatser og forældrekøb. I filmene herunder finder du gode guider i, hvad der er hvad.


Se filmene >>>


Totalkredit APP'en


Til dig, der vil købe bolig – eller har et realkreditlån allerede.Du kan hurtigt beregne, hvad det vil koste dig at låne til boligkøb med forskellige lånetyper – og du kan nemt tjekke dit realkreditlån, hvis du allerede har ét. 


totalkredit_app_illus


Hent Totalkredit App'en her


Hent_i_app_store


hent_i_google_play


______________________


Der er KundeKroner til boligejerne


Der er KundeKroner til alle boligejere2


I hele 2020 og 2021 får boligejere i hele landet KundeKroner, fordi de har lån i Totalkredit.


Se mere >>>Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis