logo-snn


Fastrente+

logo-slider

30 år uden afdrag med Fastrente+

Med Fastrente+ får du mulighed for 30 års afdragsfrihed og tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid.


totalkredit_FastrentePlus_Top002


Har du friværdi, og ønsker du mere end 10 år uden afdrag?

  • Du kan låne op til 75% af boligens værdi. Og når belåningen er under 60%, kan lånet gøres afdragsfrit i resten af løbetiden.

  • Du kan hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet, når restgælden højst er 60% af boligens værdi - mod et gebyr.

  • Du kan også hvert kvartal vælge at skrue op eller ned for, hvor meget du vil afdrage på lånet -mod et gebyr. Det gør du ved at ændre lånets løbetid, som maksimalt kan være 30 år i alt.

For at få et plus-lån skal din økonomi være så stærk, at du kan godkendes til de særlige kreditmæssige krav, der knytter sig til lånene. Kontakt din rådgiver, hvis du vil høre mere.

Frihed plus valgmuligheder

Med et plus-lån kan du ændre dit lån løbende - mod et gebyr.

afdragsfrihed


Hvis din bolig belånes med under 60%, kan du helt undlade at afdrage, indtil den dag lånet udløber. Der skal du betale hele lånet tilbage på én gang.

fleksibeltafdrag


Du kan også vælge at afdrage i en eller flere perioder. Din bolig skal være belånt under 60% for at du kan få afdragsfrihed.

spørgsmål
& svar


totalkredit_FastrentePlus_spørgsmål_svar

Er et plus-lån dyrere end andre lån?


Et plus-lån er dyrere end andre realkreditlån - til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år. Du kommer til at betale mere i rente og bidrag, især fordi restgælden ikke bliver mindre, hvis du ikke afdrager på lånet. Du betaler også et bidragstillæg i hele lånets løbetid.


Kan jeg låne mere i boligen senere?


Der er begræsende muligheder for at få yderligere lån, når du allerede har et plus-lån. Din rådgiver kan fortælle dig om dine muligheder.


Hvad sker der, når mit lån udløber efter 30 år?


Så skal du betale hele restgælden tilbage, fx ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen. Et nyt lån skal godkendes af dit pengeinstitut.


Hvordan er jeg stillet, hvis boligpriserne falder?


Hvis prisen på din bolig falder, bliver forskellen på det beløb, du skylder og det beløb, din bolig er værd mindre. Med andre ord bliver din friværdi mindre. Hvis din bolig falder markant i værdi, kan Totalkredit i særlige tilfælde bede dig om at begynde at afdrage på lånet.


EtEkstraPlus

Vil du vide mere?

Find mere information i brochuren om de nye lån og bliv inspireret til, hvordan lånene kan passe ind i dit liv.


læs brochurEN

brochure


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis