logo-snn

MobilePay erhverv

logo-slider

Modtag betaling fra dine kunder via M​obilePay​​​

Mere end 3,4 millioner kunder har mulighed for at betale med mobilbetaling, når de handler i en fysisk butik eller på nettet. I sparekassen tilbyder vi hele otte MobilePay-produkter, så vi har også en betalingsløsning, der passer til dig, uanset hvordan din forretning ser ud.

 

Du er velkommen til at kontakte MobilePay og høre mere om dine muligheder til din virksomhed >>>

 

MobilePay MyShop

Med MobilePay MyShop kan du nemt og hurtigt modtage mobilbetaling til  din forretning.

 

Se mere >>>

 

mobilepay_erhverv_topbanner2
 

MobilePay Point of Sale

Ønsker du kasseintegration til din MobilePay løsning, skal du vælge MobilePay Point of Sale. Så har du mobilbetaling i kasselinien i din fysiske butik. Med MobilePay integreret i kassesystemet er det hurtigt for kunderne at betale med mobilen.

 

Se mere >>>

 
 

MobilePay Online

Har du derimod en online-butik er MobilePay Online løsningen. Det giver dine kunder muligheden for at betale for varerne i webshoppen via MobilePay. Kunderne slipper for at taste kortoplysninger, når de betaler via MobilePay.

 

Se mere >>>

 

MobilePay AppSwitch

Har din virksomhed en app, hvor kunderne kan handle, så er MobilePay AppSwitch en nemmere og hurtigere løsning for dine kunder. Så kan de nemt betale varer og serviceydelser via app'en.

 

Se mere >>>


 

MobilePay Invoice

Nu kan du fakturere dine kunder via MobilePay. Har du MobilePay Invoice, så er det nemt og enkelt for dine kunder at betale din faktura. Samtidig bliver din administration lettere.

 

Det er nemt at betale en regning via MobilePay, og dine kunder undgår at skulle indtaste alle betalingsoplysninger og får fuldt overblik over alle regninger i MobilePay appen.

 

Sådan fungerer MobilePay Invoice:

  1. Kunden oplyser navn og mobilnummer til virksomheden inden fakturering
  2. Kunden får besked, når de modtager en regning
  3. Kunden godkender regningen via MobilePay
  4. Beløbet trækkes straks på det kort, som kunden vælger i MobilePay

 

Se mere >>>


 

MobilePay Terminaler

Med en MobilePay terminal i forretningen kan du nøjes med én terminal, der accepterer både MobilePay og kortbetaling.​ Det giver dig fuld fleksibilitet. Løsningen fungerer nemlig i en selvstændig mobilenhed eller integreret i forretningens kassesystem.

 

Du har fuld kontrol over betalinger, og du har de samme afstemningsmuligheder som øvrige betalingerformer. Og kunderne? De bliver glade for at kunne vælge, om de vil betale med MobilePay eller med kort.

 

Se mere >>>


 

MobilePay Payout

Betal tilgodehavender retur til dine privatkunder med MobilePay Payout. Det er nemt at udbetale pengene og det giver dig mindre administration. Du behøver kun kundens navn og telefonnummer for at sende en betaling til kunden, og så behøver du ikke at lære nye rutiner. Udbetalingen til kundens telefonnummer foregår på samme måde som andre betalinger.

 

Se mere >>>


 

MobilePay Subscriptions

Nu kan du modtage abonnementsbetalinger med MobilePay Subscriptions. ​Dine kunder slipper for skulle bruge deres betalingskort – og med et swipe er det nemt at sætte de automatiske betalinger i gang. Samtidig opnår du problemfri opkrævning .

 

Kort- og betalingsproblemer bliver håndteret automatisk og ændrer kunden i sin betaling, får du besked med det samme.

 

Se mere >>>

 

 

 

 

 

 

 


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis