logo-snn

Renter og priser

logo-slider

Renter og gebyrer

Tag et kig på vore rente- og gebyroversigter og prøv at regne på hvad du kan spare ved at skifte pengeinstitut! 

 

Negativ indlånsrente 

Ændrede grænser for betaling af negativ rente pr. 1. maj 2021.


Det lave renteniveau, og udsigt til at renten forbliver negativ i lang tid fremover, medfører, at vi ændrer grænsen for,  hvornår du som privatkunde med NemKonto i sparekassen skal betale negativ rente af indlån fra 250.000 kr. til 100.000 kr. Det betyder, at du samlet kan have  100.000 kr. i indestående fordelt på dine indlånskonti uden at blive berørt af negativ rente.


Har du ikke din NemKonto i sparekassen, betaler du negativ rente af alle de penge, du har indestående i sparekassen. Undtaget herfor er eventyrkonto,  jokerkonto og jokerkredit, der alle er kontoformer til børn og unge - her betales negativ rente af et samlet indestående over 100.000 kr.


Beregningen af den samlede indlånsrente (indlånssumrente) kan ikke ses i netbanken, men oplyses ved henvendelse i sparekassen. Negativ rente (indlånssumrente) hæves på én af dine konti hvert kvartalsultimo.


På rate-, kapital-, selvpensionerings- og aldersopsparingskonti kan du have op til 25.000 kr. stående pr. pensionskonto uden at betale negativ rente. Negativ rente af pensionskonti hæves hver årsultimo på den konto renten vedrører.


Den negative rentesats er for tiden -0,75 % p.a. Satsen kan til enhver tid findes på sparekassens hjemmeside.


 På virksomhedskonti betaler du uændret negativ rente -0,75 % p.a. af alt indestående.

 

Investering af din opsparing 

Det kan ofte bedst betale sig at investere pensionsopsparingsmidler – og det gælder i hele opsparingsperioden. Opsparing i frie midler kan ofte med fordel investeres. Kontakt din rådgiver i sparekassen for at høre om dine investeringsmuligheder. 

 

Negative renter og skat 

Du kan trække dine negative renter fra i skat. Sparekassen sørger selvfølgelig for indberetning til Skat. 

 

 

 

 


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis