logo-snn

Dankort eller Visa/dankort

logo-slider

Skal du vælge Dankort eller Visa/Dankort?

  • Dankortet er for dig, der har behov for et betalings- og hævekort i Danmark
  • VISA/Dankort kan bruges både hjemme og i udlandet
  • Du skal være fyldt 18 år for at få et Dankort eller et Visa/dankort.

Normalt kan du hæve kr. 2.000,- kontant i automater i DK pr. døgn. 

Du kan også hæve op til 5.000 kr. i automater, der er tilknyttet "Kontanten" Se hvilke automater på dette link: https://www.nokas.dk/produkter/kontanten/


Udland

Når du bruger kortet på udenlandske hjemmesider eller når du er i udlandet, er der begrænsninger for, hvor meget du kan hæve. Du kan maksimalt hæve det, der svarer til kr. 2.000,- kontant i automater pr. døgn og maksimalt bruge kr. 25.000,- i alt  pr. løbende 14 dage til kontanthævning og køb af varer/serviceydelser. 

 

Når du bruger dit visakort i udlandet eller du handler på nettet med udenlandske forretninger, er omregningskursen baseret på Visa's kurser samt et tillæg afhængig af valutaart.  
 

I pengeautomater og betalingsterminaler i EU, hvor kortholder har mulighed for at få afregnet beløb i egen valuta, bliver ECB's valutakurs (som også findes på www.ecb.europa.eu) og en ECB-referenceprocent mod ECB-kursen oplyst.

Den præcise ECB referenceprocent afhænger af forholdet mellem kurserne på www.nets.eu/valutakurser og den kan bruges til at sammeligne  kurstillæg på forskellige korttyper.


Du kan se referencekurserne her..
 

▼ Sikker Nethandel - Verifyed by Visa

Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis