logo-snn

Job i sparekassen

logo-slider

Job i sparekassen

I sparekassen forenes lokal tilstedeværelse og kompetent rådgivning i en synergi. Vores ægte interesse i hver enkelt kundes liv og forretning afspejler sig i vores dedikation til at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning. Dette engagement strækker sig over en bred vifte af kunder, herunder privatpersoner, virksomheder og landbrug.


Vi er et selvstændigt, moderne pengeinstitut uden garantkapital eller aktier. Og på trods af finanskrise og lovmæssige stramninger er vi stadig en solid sparekasse med en stærk likviditet og en høj solvens.


Vores hovedkontor er beliggende i Nørre Nebel, og desuden har vi filialer i Outrup og Varde. Tilsammen er vi omkring 60 dedikerede medarbejdere. Vi betragter vores medarbejdere som vores mest værdifulde aktiv. 


Uopfordret ansøgning

Hvis det perfekte job for dig ikke er at finde under ledige stillinger, opfordrer vi dig til at tage det første skridt og sende din ansøgning til HR-partner Janni Langballe jl@sparnebel.dk på eget initiativ. Del dit CV med os,  og fortæl hvad dit drømmejob indebærer, og hvorfor du vil være en værdifuld medarbejder for Sparekassen. 


Finansøkonompraktikant

Som finansøkonompraktikant i sparkassen, får du muligheden for at få indsigt i en hverdag sammen med vores rådgiver. Praktikforløbet er sammensat netop til dig med en kombination af hands-on erfaring og teoretisk viden . Du vil blive klogere både på privat- og erhvervsrådgivning, hvor du får lov til at arbejde med forskellige kunder sammen med vores erfarne rådgiver.


Hvad venter dig som parktikant?

  • En spændende rejse ind i Sparekassen
  • Muligheden for at arbejde med både privat- og erhvervskunder.
  • En stærk støtte fra vores erfarne rådgiver og en hverdag med godt humør.
  • Mulighed for traineeforløb i Sparekassen 

Hvis du er klar til et praktikforløb i år 2025 i en lokal sparekasse med fokus på vækst og udvikling, så send din ansøgning via sikker mail https://sparnebel.dk/Kontakt

og kontakt endelig Jette Sejrup Stagaard, hvis du har spørgsmål på tlf. 76526478 eller mail:jss@sparnebel.dk.


Se ledige stillinger i undermenuen til venstreMobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis