logo-snn

Job i sparekassen

logo-slider

Job i sparekassen

I sparekassen forenes lokal tilstedeværelse og kompetent rådgivning i en synergi. Vores ægte interesse i hver enkelt kundes liv og forretning afspejler sig i vores dedikation til at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning. Dette engagement strækker sig over en bred vifte af kunder, herunder privatpersoner, virksomheder og landbrug.


Vi er et selvstændigt, moderne pengeinstitut uden garantkapital eller aktier. Og på trods af finanskrise og lovmæssige stramninger er vi stadig en solid sparekasse med en stærk likviditet og en høj solvens.


Vores hovedkontor er beliggende i Nørre Nebel, og desuden har vi filialer i Outrup og Varde. Tilsammen er vi omkring 60 dedikerede medarbejdere. Vi betragter vores medarbejdere som vores mest værdifulde aktiv. 


Uopfordret ansøgning

Hvis det perfekte job for dig ikke er at finde under ledige stillinger, opfordrer vi dig til at tage det første skridt og sende din ansøgning til direktør Per Knudsen pkn@sparnebel.dk på eget initiativ. Del dit CV med os,  og fortæl hvad dit drømmejob indebærer, og hvorfor du vil være en værdifuld medarbejder for Sparekassen. 


Se ledige stillinger i undermenuen til venstreMobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis