logo-snn

Børneopsparing

logo-slider

Giv børnene en god start, med en børneopsparing

Ønsker du at give dit barn en god start, når det er tid til at flyve fra reden eller få kørekort og bil, så er en børneopsparing en rigtig god mulighed.

 

Renterne på kontoen er skattefrie i kontoens løbetid. Til gengæld er der en grænse for, hvor meget der kan indbetales på kontoen pr. år og  i alt.

Mange vælger at oprette en børneopsparing allerede ved barnets dåb - jo tidligere kontoen bliver oprettet jo større er fordelen, da beløbet kan være bundet i længere tid og dermed også forrentet skattefrit i længere tid.

Ønsker man at spare mere end kr. 6.000,00 op årligt, er det naturligvis også muligt. Det betyder blot, at der skal laves en anden type konto til barnet - eksempelvis en eventyrkonto.

En børneopsparing er et særligt indlånsprodukt, hvilket betyder, at der er vedtaget særlige regler for denne kontotype, der gælder for alle pengeinstitutter.  

 

Som indskyder kan du vælge at investere indeståendet i værdipapirer. Du skal her være opmærksom på evt. omkostninger, både ifm. køb af papirer og ved salg når bindingsperioden udløber. 

▼ Værd at vide om børneopsparing

Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis