logo-snn

Bilforsikring

logo-slider

Få en god forsikring til din bil


Når man ejer en bil, skal man som minimum have en ansvarsforsikring, der dækker det ansvar, du som bruger kan pådrage dig for skader på andre mennesker og deres ting. 


Derudover kan du vælge at tegne en kaskoforsikring og du kan udbygge forsikringen med forskellige tilvalgsdækninger, f. eks. "Førerpladsdækning". Du kan finde meget mere om dine muligheder via linket herunder. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.


Læs mERE om bilforsiring via Privatsikring 

Dit barn kan optjene anciennitet på din bilforsikring

Hvis barnet, mens de er hjemmeboende, er registret på forældrenes bilforsikring som bruger, optjener barnet anciennitet til den dag, barnet køber egen bil.


Når barnet køber egen bil beregnes præmien efter den anciennitet, barnet har optjent som bruger på forældrenes bilforsikring. 


Er barnet hjemmeboende og registreret på folkeregisteradressen, kan det påføres forældrenes bilforsikring som bruger uden merpræmie. Reglen om dobbelt selvrisiko, hvis føreren af bilen under 26 år, gælder fortsat for alle kunder.


Dit barn kan få denne forsikring hvis ...

  • I som forældre er kunder i Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn samt helkunder i Privatsikring.
  • Det er et krav, at eksisterende kunder har et - efter Privatsikrings vurdering - fornuftigt skadesforløb på de øvrige forsikringer.Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis