logo-snn

Erhvervsrådgiver

logo-slider

Klar til nye udfordringer i år 2024?


Vil du være med til at videreudvikle vores portefølje af erhvervskunder, og bidrage til, at vi lykkes med vores vækststrategi? Så venter der et spændende job til netop dig.

Som et led i Sparekassens udvikling, søger vi en erhvervsrådgiver, der er klar på at udvikle en portefølje med mindre- og mellemstore virksomheder. Din base vil være i Varde afdelingen og med et tæt samarbejde med vores erhvervsafdeling på hovedkontoret.


Jobbet er noget for dig, hvis du:

·         Kan bruge dit eksisterende netværk og opsøge nye kontakter i arbejdet med at understøtte vores vækststrategi i lokalområdet

·         Er målrettet og ambitiøs i din hverdag og klar til at være en aktiv sparringspartner for vores erhvervskunder

·         Arbejder selvstændigt med stort ansvar og beslutningskraft


Det er ikke et krav, at du i dag sidder i den finansielle sektor, men vi forventer at du har et godt kendskab til erhvervslivet generelt.


Hvad kan du forvente af sparekassen?

Sparekassen er på en ambitiøs rejse i en agil organisationsstruktur, hvor du får en høj grad af selvbestemmelse. Du vil blive en del af et miljø, der er præget af korte beslutningsveje og flad organisering. Vi er en arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, uddannelsesmuligheder og stor indflydelse på din egen hverdag.


Vi arbejder dagligt på at tilbyde en professionel rådgivning, hvor der altid er et brændende ønske om at understøtte initiativer, der hjælper til at forstærke lokalområderne, hvor et godt familieliv og et sundt erhvervsliv er en del af sparekassens ambition.


Ansøgning

Vi har gjort det let for dig, så vil du med på holdet, skal du blot sende dit CV til afdelingsleder Jette Sejrup Stagaard jss@sparnebel.dk. Ansættelsen finder sted når den rette person er fundet.

Har du lyst til at høre mere, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingsleder Jette Sejrup Stagaard, tlf.nr. 4016 1641 eller direktør Per Knudsen, tlf.nr.  2142 6191.Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis