logo-snn

Hvidvask

logo-slider

Derfor skal vi have et godt kendskab til vores kunder

Som pengeinstitut er vi forpligtet til at kende vores kunder og til at vide, hvordan de forventer at bruge os som sparekasse. 


Både når du er ny kunde i Sparekassen, men også som eksisterende kunde kan du blive bedt om at indlevere legitimation eller svare på spørgsmål om dig selv og din økonomi. Det er vigtigt, når vi skal rådgive dig. Men det sikrer også, at de oplysninger, vi har pligt til at indhente om dig, er korrekte.


Uanset om du blot har en enkelt konto, eller du har hele dit engagement hos os, er vi forpligtet til at reagere, hvis der sker markante ændringer i måden, du bruger os på. 


Derfor har vi brug for at vide, hvordan du bruger os som sparekasse, så vi har mulighed for at spotte, hvis der sker aktiviteter på din konto, som ikke er i overensstemmelse med de oplysninger, du tidligere har fortalt os.


Se filmen om, hvorfor vi beder om ID og billedlegitimation


Mere om hvidvask


Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering er en vigtig samfundsopgave, som vi i Sparekassen tager meget alvorligt. Vi arbejder derfor løbende med at leve op til lovgivningen og dermed bidrage til at Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn ikke bliver anvendt til hvidvask eller finansiering af terrorisme. 


Med udgangspunkt i det kendskab vi har til vores kunder, arbejder vi løbende på at identificere mistænkelige forhold og underrette Sekretariatet for Økonomisk Kriminalitet (SØIK) om disse. 


I Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn skal alle medarbejdere følge sparekassens forretningsgange og lovgivningen, når der oprettes nye kunder, og når kundeengagementet løbende skal opdateres. 


Dette sikres bl.a. ved, at alle medarbejdere med jævne mellemrum gennemgår læringsmoduler og orienteres i forbindelse med nye retningslinjer og lovkrav. 


Sparekassen samarbejder med datacentraler og bakker op om sektorinitiativer for at kunne bidrage så meget som muligt i bekæmpelsen af hvidvask og terrorfinansiering.


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis