logo-snn

Afdelingsleder

logo-slider

Bliver du motiveret af ledelse, og kan lide at udvikle både medarbejdere og afdeling – så søger vi netop dig til at stå i spidsen for vores ekspeditionsafdeling.


Det giver jobbet dig

Som leder af vores ekspeditionsafdeling vil du opleve en arbejdsdag, der er både selvstændig og varieret. En af dine funktioner vil omfatte ledelse af syv motiverede og dygtige medarbejdere, hvor du vil være ansvarlig for at sikre en effektiv drift, ligesom du også selv vil indgå i teamets daglige opgaver. Dine kompetencer vil komme i spil, når du bidrager til at optimere processer og udarbejder detaljerede flow-beskrivelser for at sikre en smidig arbejdsgang.


Derudover vil du være en central aktør i videreudviklingen af det interne produktionssamarbejde i Sparekassen. Gennem din ledelse og evne til at inspirere vil du styrke teamets sammenhold og effektivitet. Du bliver også en aktiv spiller i udformning og vedligeholdelse af forretningsgange, der understøtter organisatoriske mål og strategier. Din rolle som leder vil strække sig ud over det rutinemæssige og omfatte mange spændende opgaver, der alle spiller en afgørende rolle i Sparekassens rejse ind i fremtiden.


Hvad forventer vi af dig?

Der kan være flere veje til at skabe resultater i jobbet. Væsentlige elementer vil være, at du:

·         Har fokus på hele værdikæden og sætter en ære i at tænke udefra og ind

·         Er en dygtig leder der formår at skabe følgeskab

·         Kan drive og lede tværgående projekter/opgaver

·         Er fremsynet og innovativ og kan bidrage med nysgerrighed og en eksperimenterende tilgang til nye opgaver og muligheder

·         Lægger vægt på enkelhed og forståelighed i alt, hvad du gør

·         Du er vedholdende og handlekraftig


Det er ikke et krav, at du i dag arbejder som leder, men det er vigtigt, at du har ambitionerne og lysten til at arbejde med ledelse og til at skabe resultater i samarbejde med andre.


Hvad kan du forvente af sparekassen?

Sparekassen er på en ambitiøs rejse i en agil organisationsstruktur, hvor du får en høj grad af selvbestemmelse. Du vil blive en del af et miljø, der er præget af korte beslutningsveje, flad organisering og kundebaserede beslutninger. Vi lægger vægt på at skabe en dynamisk hverdag, hvor faglighed antager flere former.

Organisatorisk er stillingen på hovedkontoret i Nr. Nebel. Du refererer til Sparekassens direktør, og vil indgå i en dynamisk ledergruppe, der brænder for udvikling og nytænkning. Sparekassens 59 medarbejdere er ud over hovedkontoret i Nr. Nebel fordelt i vores afdelinger i Outrup og Varde.


Ansøgning

Søg jobbet hurtigst muligt. Vi holder nemlig løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kollega. Send din ansøgning og CV til direktør Per Knudsen, pkn@sparnebel.dk.

Vil du vide mere om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig , er du velkommen til at kontakte direktør Per Knudsen på tlf. 21 42 61 91.


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis