logo-snn

Økonomimedarbejder

logo-slider


MEDARBEJDER SØGES TIL ØKONOMI- OG ANTIHVIDVASKOPGAVER


Det giver jobbet dig

Vi søger en medarbejder, som vil være med til at styrke vores administrationsafdeling på hovedkontoret. Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med administrative opgaver, gerne fra et pengeinstitut - alternativt fra en regnskabsafdeling eller revisionsfirma
  • har erfaring med eller lyst til at bekæmpe hvidvask i Danmark
  • har kendskab til Axapta, men det er ikke et krav  
  • har mod på at sætte dig ind i nye IT-systemer og er vant til at arbejde i Excel
  • er den fleksible kollega med fokus på, at opgaven bliver løst inden for deadline

Vi tilbyder et spændende job i vores dynamiske afdeling, hvor vi værdsætter et positivt arbejdsmiljø. I afdelingen er vi et team af dedikerede medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt, men altid fokuseret på at levere ydelser og løsninger af høj kvalitet. 


Ansvarsområde

Stillingen byder på stor bredde og variation i arbejdsopgaverne. Du skal være god til debet og kredit og alt derimellem, da opgaverne spænder bredt fra den daglige betaling og bogføring af fakturaer til antihvidvaskopgaver samt diverse controlling-opgaver, afstemninger, indberetninger til myndigheder m.v.


Din profil

Vi søger en pragmatisk person, der trives i et tempofyldt miljø. Du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og stræber altid efter at løse opgaver præcist og korrekt. Du er i stand til at holde styr på dine opgaver, og har et godt blik for deadlines, struktur og kvalitet, selv når det går stærkt. Du har et positiv mindset til samarbejde med gode og erfarne kolleger.


Vi vil ikke love dig guld og grønne skove, men:

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, ligesom vi står sammen og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Vi ved, at gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø giver glade, og positive medarbejdere. Derfor har vi bl.a. attraktive ansættelsesvilkår. Vi tilbyder 6 ugers ferie, 5 omsorgsdage, forhøjet ferietillæg, flekstid samt god pensionsordning, sundheds- og tandforsikring, god kaffe og naturligvis de bedste kolleger.

Ansøgning

Har ovennævnte fanget din interesse, så send en ansøgning til HR Partner Janni Langballe hr@sparnebel.dk. Ansættelsen finder sted, når den rette person er fundet, ligesom samtaler afholdes løbende. Dine kvalifikationer vil afspejle dit lønniveau.

Mangler du svar på noget? Så er du velkommen til at kontakte administrationschef Charlotte Rygaard, mail cry@sparnebel.dk eller tlf. 30934647. Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis