logo-snn

Kunderådgiver i Varde

logo-slider


Brænder du for at gøre en forskel?


Er du passioneret om at levere unikke og værdiskabende kundeoplevelser? Kan du bidrage til vores strategi om at gøre vores i forvejen meget tilfredse kunder endnu mere tilfredse gennem proaktiv og værdiskabende rådgivning?

Det giver jobbet dig 

En attraktiv og spændende arbejdsplads, hvor der er plads til ambitioner, masser af udviklingsmuligheder og høj medarbejdertrivsel:

  • En arbejdsplads, som har fokus på vækst, synlighed og udvikling i vores markedsområde.
  • En spændende kundeportefølje med private kunder bosat lokalt, men også i hele landet.
  • Et ambitiøst team i vores Varde-afdeling, hvor høj faglighed og godt humør er en del af hverdagen. En hverdag med stor indflydelse og mulighed for at bidrage til udviklingen af sparekassen.

Ansvarsområde

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvori der er god plads til udvikling og nye kunder. Din porteføljen skal plejes og udvikles, og sammen med nye kunder bidrager din samlede portefølje til afdelingens vækst og succes.

Kunderne skal mærke, at du skaber værdi for dem i deres hverdag og deres økonomi, og du er proaktiv og tager initiativ og du kan håndtere rådgivning indenfor alle forretningsområder.


Til at hjælpe dig har du dygtige kundemedarbejdere der klarer en lang række administrative opgaver. Plakat til A skilt Varde (4)

Din profil

  • Du brænder for at give unikke kundeoplevelser og udvikle din kundeportefølje.
  • Du har erfaring og er klar til at rådgive private kunder inden for pension, investering og bolig.
  • Du er udadvendt og har erfaring med opsøgende arbejde og aktiviteter i vores lokalområde.
  • Du trives i et uformelt miljø, hvor der er travlt, og du bidrager til den gode stemning.


Vi vil ikke love dig guld og grønne skove, men:

Hos os er der ikke langt fra idé til handling, ligesom vi står sammen og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Vi ved, at gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø giver glade, og positive medarbejdere. Derfor har vi bl.a. attraktive ansættelsesvilkår. Vi tilbyder 6 ugers ferie, 5 omsorgsdage, forhøjet ferietillæg, flekstid samt god pensionsordning, sundheds- og tandforsikring, god kaffe og naturligvis de bedste kolleger.

Ansøgning

Har ovennævnte fanget din interesse, så send en ansøgning til HR Partner Janni Langballe hr@sparnebel.dk. Ansættelsen finder sted, når den rette person er fundet, ligesom samtaler afholdes løbende. Dine kvalifikationer vil afspejle dit lønniveau.

Mangler du svar på noget? Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jette Sejrup Stagaard, mail jss@sparnebel.dk eller tlf. 4016 1641.
Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis