logo-snn

NemID

logo-slider

NemID

NemID er ét fælles log-in til både din netbank og til de offentlige selvbetjeningløsninger.


NemID løsninger:

NemID på din smartphone

Du kan nu hente den nye NemID app, som er et supplement til nøglekortet og nøgleviseren.


Fremover bliver det endnu nemmere at underskrive med NemID i netbanken, i underskriftsrummet og på skat. Fra og med i dag får det velkendte NemID-papkort nemlig selskab af en helt ny digital løsning i form af en NemID app til mobilen. Du slipper for at skulle finde dit nøglekort - og kan blot nemt og og enkelt godkende via din mobil.

Du kan se videoerne her:

Tilmeld NemID nøgleapp

Sådan tilmelder du NemID nøgleapp


Sådan bruger du NemID nøgleapp

Log på med NemID / Send anmodning til NemID nøgleapp / Afvent godkendelse fra NemID nøgleapp (godkend på din telefon/tablet)

NemIDapp


BEHOLD KORTET 

Appen betyder ikke et endegyldigt farvel til papkortet. Dels skal man bruge papkortet første gang, man skal på appen, dels skal man beholde kortet som nødløsning til situationer, hvor man ikke kan anvende nøgleappen. Fx hvis ens smartphone er løbet tør for strøm.


SKIFT FRIT MELLEM LØSNINGER

NemID nøgleappen er skabt i samarbejde mellem pengeinstitutterne v/ Finans Danmark og det offentlige, og den nye nøgleapp kan anvendes på alle de samme sites og tjenester, hvor man kan anvende papkortet. Fra årsskiftet 2020/2021 er der kommet nye krav fra EU, om at det ved nethandler i EU ikke længere er muligt at bruge papkortet og nøgleviser, men hvor autentificering kun er muligt med App'en eller SMS + personlig kode.


NemID Support


Download NemID nøgleapp

NemID nøgleapp kan hentes til både Android og IOS telefoner/tablets.

Hent app til iphone 

Hent app til Android


Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis