logo-snn

Direktøren har ordet

Sidsel_Direktør 


Der er kun få dage til jul og snart skriver vi år 2020 og ser tilbage på året, der gik.

 

Den meget lave rente har betydet, at rigtig mange af sparekassens kunder i 2019 har omlagt realkreditlån til en lav fast rente. Kunderne har dermed fået billigere realkreditlån og Sparekassen har haft indtjening i form af gebyrer m.v.


Den lave rente er ikke kun positivt for vore kunder. Allerede fra den 1. januar 2019 har der for vore erhvervskunder været negativ rente og den 20. november satte vi igen renten ned. Privatkunder betaler endnu ikke negativ rente i sparekassen. 

Investering i korte obligationer giver p.t. ikke et positivt afkast og vi anbefaler derfor ikke investering i disse.

Vi har opfordret vores kunder til at kontakte vores investeringsrådgivere for rådgivning

og rigtig mange af vores kunder har gjort brug af dette tilbud. Vi tror, at der også i 2020 vil være stor efterspørgsel efter rådgivning om placering af opsparing, og sparekassens rådgivere er som altid klar.


Vi ønsker vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår.


Sidsel Marie Løvvang
Direktør for Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn


netbank_dec_2019

Sparekassens åbningstider omkring jul og nytår

Vi holder lukket juleaftensdag, juledag og 2. juledag samt nytårsaftensdag og nytårsdag. Mellem jul og nytår holder vi åbent fredag den 27. og mandag den 30. december. Begge dage fra kl. 10.00 til 15.30. Kasseekspedition fra kl. 12.30 til 15.30. 

Netbank åbningstider omkring nytår 

Kom ikke for sent med dine indbetalinger i netbank omkring nytår. Dette gælder også dine indbetalinger til pension, så du får skattefradraget i 2019. 

 

Skal du overføre til et andet pengeinstitut, er der følgende frister: 

 • Standardoverførsel:
  Fredag den 27. december 2019 kl. 19.30
   
 • Sammedagsoverførsel:
  Mandag den 30. december 2019 kl. 12.00* 
   
 • Straksoverførsel:
  Afhænger af modtagende pengeinstitut, da datacentralerne opererer med forskellige tidssatser. 

* Vil du være på den helt sikre side, kan det være en god idé at gennemføre sammedagsoverførsel senest fredag den 27. december 2019. Det sikrer, at det modtagende pengeinstitut har årets sidste bankdag (30. december 2019) til at håndtere evt. fejl i overførslen.

500Euro

500 Euro sedler udgår - Sidste frist for 
indlevering er mandag den 30. december 2019

Folketinget har besluttet at forbyde 500-eurosedlen i Danmark. Forbuddet træder i kraft den 10. januar 2020, som et led i kampen mod hvidvask, terrorfinansiering og økonomisk kriminalitet.

 

Forbuddet betyder, at 500-eurosedlen efter den 10. januar 2020 ikke længere kan anvendes, udleveres, indleveres, veksles, bruges som betalingsmiddel eller overdrages i Danmark. Det er dog ikke ulovligt at besidde 500-eurosedler, men de kan ikke længere anvendes i Danmark.

 

Sparekassen anbefaler at du henvender dig hos os senest mandag den 30. december 2019, hvis du er i besiddelse af 500-eurosedler. Efter denne dato kan du IKKE indløse 500-eurosedler i sparekassen.

 

Husk at du stadig skal oplyse navn, adresse og formål, hvis du har 500-eurosedler, du vil aflevere hos os inden fristens udløb.

Året der gik

150 års jubilæum i sparekassen

2019 startede med et "brag af en fest". Ondag den 9. januar kunne vi invitere til 150 års jubilæumsreception og lørdag den 12. januar var hele dagen i jubilæets tegn med musik, underholdning, mad og drikke for hele familien. Tak til alle som bakkede op om sparekassens jubilæum.


Gense et par gyldne øjeblikke fra 150 års jubilæet


Ombygning i Lunde afdelingen

I 2019 byggede vi om i Lunde afdelingen. Vi fik renoveret facaden og indvendig fik vi nye gulve, nye møbler og et nyt flot mødelokale. Personalet er stadig det samme og som lokalt pengeinstitut sætter vi pris på at kunne betjene vores kunder lokalt.  


Mine Penge og andre betalingskanaler

I 2019 blev nye betalingsformer en realitet. Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay og FitBit Pay - alle nye kontaktløse betalingsformer, hvor kortbetalinger foregår via smartphonen eller andre enheder, uden at skulle have betalingskortet op af lommen. 

  

Firmapension

Sammen med AP Pension lancerede vi i 2019 markedets bedste firmapensionsordning.  Som enkeltmandsvirksomhed kan du også få en pensionsordning gennem AP Pension. Hør mere i sparekassen - og husk at du skal indsætte på en evt. pensionsordning senest den 30. december for at opnå fradrag i 2019. 

Indsæt på pensionsordningen i 2019  


Har du overvejet din pensionsopsparing, inden 2019 løber ud? Det er ved at være tid

til at få kigget på det, hvis du skal nå det i år. Kom ind i sparekassen inden den 30. december 2019 eller ring til os. Har du et enkeltmandsfirma, så kan du indbetale 30% af dit overskud, og få en skattefordel allerede i år. 

 

NemID-tyveri

Stop bankrøveriet i din egen stue

Del aldrig dine NemID oplysninger og koder.

 

Antallet af sager, hvor kriminelle misbruger folks netbank og stjæler deres penge, er desværre stærkt stigende. Men du kan gøre noget for at holde røveren ude ved at følge nogle ganske enkle råd.

 • Oplys aldrig din kode
 • Gem nøglekortet væk
 • Brug NemID nøgle appen

Hvad gør jeg, hvis uheldet er ude?

læs mere her ...

 

jubilæumsfonden 

Sidste uddeling fra Jubilæumsfonden pr. 1. november 2019

I forbindelse med sparekassens 150 års jubilæum blev det besluttet at uddele 1 mio. kr. ekstra i sponsorstøtte i 2019. Pr. 1. november har vi uddelt de sidste midler fra fonden.

Disse har modtaget støtte:

 • Boldklubben Vestkysten
 • Outrup Skytteforening
 • Alslev Sport & Kultur
 • Jerne IF Team Gym
 • Outrup Udviklingsplan
 • Nymindegab Borgerforening
 • Blåbjerg Børnemusikfestival
 • Henne Missionshus
 • Lunde Sogneforening 

Sidste uddeling fra Jubilæumsfonden


Dette var den sidste uddeling fra sparekassens jubilæumsfond. Vi har uddelt bredt blandt ansøgerne og støttet rigtig mange gode projekter.


Du kan se mere om, hvem vi har støttet her >>> 


 

Sparekassen For Nørre Nebel og Omegn,  Bredgade 46, 6830 Nørre Nebel,

Tlf. nr. 75 28 84 00, post@sparnebel.dk, CVR: 66671011

Klik her til at afmelde nyhedsbrevet