logo-snn

Erhvervskundechef

logo-slider

Vil du med på holdet som erhvervskundechef?


Er du en forretnings- og udviklingsorienteret profil, med strategisk tyngde til at håndtere erhvervssager, herunder også landbrugssager? Kan du videreudvikle erhvervsafdelingerne i hele Sparekassen kombineret med lederansvar?


Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn er en sparekasse i rivende udvikling, og vi har en solid position i et marked i konstant forandring og med øget kompleksitet.


Som et led i denne udvikling, søger vi en erhvervskundechef, som har en stærk leder-værktøjskasse og gerne med kendskab til landbrug fra den finansielle sektor. 


Du vil få ansvaret for erhvervsafdelingen i Nr. Nebel, hvor der er 4 erhvervsrådgivere samt 2 kundemedarbejdere, kombineret med ansvaret for hele erhvervsområdet i Sparekassen, og vil referere til Sparekassens direktør.


Jobbet som erhvervskundechef:

Dine arbejdsopgaver er selvstændige og afvekslende bl.a.:

  • Løbende udvikling og effektivisering af erhvervsafdeling
  • Være med til at videreudvikle Sparekassens erhvervsprofil
  • Være ansvarlig for løbende udvikling af medarbejdere
  • Bidrage til udvikling af interne strukturer og arbejdsprocesser
  • Fastholde og udvikle din egen kundeportefølje

Du vil indgå i en dynamisk ledergruppe, der brænder for udvikling og nytænkning, samt opleve at der ikke er langt fra drømme og ideer til handling i Sparekassen. Organisatorisk er stillingen på hovedkontoret i Nr. Nebel.


Din profil:

  • Du har en finansiel uddannelse og gerne erfaring fra lignende stilling
  • Du har solid forretningsforståelse og strategisk tilgang til erhvervssegmentet
  • Du er en holdspiller, men er ikke bange for at gå forrest og træffe beslutninger
  • Du arbejder målrettet, struktureret og kan skabe resultater
  • Du brænder for at stå i spidsen for en velfungerende afdeling og dens udvikling

Om sparekassen:

I Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn arbejdes der dagligt på at tilbyde en professionel rådgivning, hvor der altid er et brændende ønske om at understøtte initiativer, der hjælper til at forstærke lokalområderne, hvor et godt familieliv og et sundt erhvervsliv er del af Sparekassens ambition.


Gennem en kompetent, proaktiv og åben tilgang arbejdes der for at skabe løsninger, som udløser private og erhvervsmæssige drømme – altid med en ambition om sund økonomi for alle parter.


Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn har udover hovedafdelingen i Nørre Nebel en afdeling i Varde og en afdeling i Outrup.


Ansøgning

Vil du med på holdet, skal du sende din ansøgning til pkn@sparnebel.dk hurtigst muligt. Ansættelsen finder sted når den rette person er fundet. 


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til direktør Per Knudsen, tlf.nr.  2142 6191.Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis