logo-snn

Nyheder

logo-slider
Dato:

09-08-2021

Overskrift:

Pressemeddelelse

Nyhedstekst:

Jette Sejrup Stagaard er ny afdelingsleder for sparekassen i Varde


Det er den tætte og langvarige relation til kunden, som trak Jette Sejrup Stagaard fra Jyske Bank til den nye afdeling for Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn på Skansen i Varde. Og det er også troen på den lokale forankring, der gør, at hun nu sætter sig i stolen som afdelingsleder.


- I Sparekassen brænder vi for at give personlig rådgivning og realisere drømme både for privat- og erhvervskunder. Og det kan vi, fordi vi kender vores kunder og vores lokalområde så godt, siger den nye afdelingsleder Jette Sejrup Stagaard.


En afdeling med vokseværk

I afdelingen på Skansen er de otte dedikerede medarbejdere, og de søger nu en erhvervsrådgiver mere.


- Vi har heldigvis mange medarbejdere, der har været her i mange år. Sparekassen er et sted, man har lyst til at blive, fordi der er tid til at rådgive kunderne. Vi har ingen aktionærer, som forventer et afkast, så vi kan have kundens behov i fokus, siger Jette Sejrup Stagaard.

Sparekassens direktør, Sidsel Marie Løvvang, er glad for at Jette takkede ja til posten som afdelingsleder:


- Jette har en solid erfaring med både privat- og erhvervskunder. Hun bor med sin familie i Varde og har et stærkt netværk. Hun er derfor den helt rigtige til at lede afdelingens arbejde med at gøre en positiv forskel for vores kunder i Varde, siger Sidsel Marie Løvvang.Til redaktionen:


For yderligere information kontakt

Afdelingsleder Jette Sejrup Stagaard på telefon 40 16 16 41

eller

Direktør Sidsel Marie Løvvang på telefon 76 52 64 14

Image for news:

Mobilbanken
Sparekassen Nr. Nebel og Omegn
GRATIS - i Play Butik
Vis